Opslagstavlen​

NETVIRK

​Jeg er blevet formand for et erhvervsnetværk i Frederikssund, Foreningen Netvirk: www.netvirk-frederikssund.dk 

​Netværket har eksisteret siden april 2011, men blev først til en forening i februar 2018.

NYHEDER
To nye bøger så dagens lys i 2017:
​Hverdags Latin, Mikael Nielsen fra Saxoart.dk har tegnet og Tove Niclasen har skrevet de latinske tekster, så på en anderledes måde, ved hjælp af vittighedstegninger, kan man få lidt latin ind på en anden måde.
AP, Almen Sprogforståelse - grammatikhjælp, af Tove Niclasen, er rettet mod gymnasieeleverne, og er en hjælp til eleverne i faget almen sprogforståelse.

​"Jeg klarer mig på italiensk" er et øvehæfte til den danske turist der vil rejse i Italien og lærer det italienske sprog. Den er i A4 format, og på ialt 52 sider. 

PRIVATE DER BESTILLER BØGER/KALENDERE....
​Er du privatkunde, så husk lige at læse siden Info til privatkunder

STYR PÅ GRAMMATIKKEN - Undervisningsmateriale til alle der skal lære sprog:

Grammatik ​til tysk, engelsk, fransk, dansk, spansk, italiensk og latin.

Læs: Info om bøgerne


Træn og Lær - opgaver / øvehæfter til tysk, engelsk, fransk, dansk og spansk
Øvehæfterne kan bruges til den alm. daglige grammatiktræning eller til at repetere det allerede indlærte grammatik. De 5 øvebøger hjælper eleven til at finde rundt i de tilhørende grammatikbøger. På hver side er der henvisning til grammatikbøgerne og der er facitliste på de sidste sider.


DE SMÅ FLUER​- Novellesamling af Thomas T. Pedersen
Læs Thomas' underfundige og finurlige historier. Vi har samlet 5 noveller og sammen med kunstneren Tina Bendz har vi fået lavet en lille novellesamling, der kan læses igen og igen. Læs et uddrag af den ene novelle her:​ De Små Fluer

NYHEDSBREV Du kan tilmelde og framelde dig mit nyhedsbrev lige her: Tilmeld/frameld nyhedsbrev, det vil ikke komme så tit, max. 1 gang om måneden.
Her vil jeg fortælle lidt om nye priser, evt. nye bogtitler, om konkurrencestart m.m.


NYE IDÉER - NYE BØGER
Sidder du med den gode idé til den næste bog på vores forlag, så er det bare at ringe og fortælle om din idé, og om kort tid begynder du at tjene penge, hvis idéen er god nok.

Hos www.juelrasmussen.dk kan bestilles de to nedenstående titler, bøgerne er fra 8 år (oplæsning), selvlæsning fra 10-12 år:

Kampen om skoven

En spændende historie, illustreret af Morten Stern, om hvordan de små mus Gnaw og Polo med hjælp fra en modig rødhals, et egern og ikke mindst en husskade redder skoven fra at blive overtaget af væsler og råger. Det er i den danske natur kampen mellem det gode og onde foregår, og dyrene, der beskrives, fremstår så naturtro som muligt. Det er en historie om at bruge de ressourcer, man har, skønt overmagten ser overvældende ud. Om venskab og om at bevare modet og optimismen.

Kampen om skoven, 165 sider. Illustreret i sort/hvid. 179 kr. Udkommet på forlaget Branner og Korch.

​​

Jagten på løgnen

Jagten på løgnen er en selvstændig fortsættelse af Kampen om skoven. Spidsmusen Polos pludselige forsvinden sætter fart i endnu en spændende fortælling, hvor de velkendte dyr fra den danske natur medvirker på godt og ondt. I historien møder vi også skovmus, rotter, skovhornugle, pindsvin og hugorm, der alle fremstår meget naturtro.

Det er en bog, der først og fremmest vil underholde og give læseren spænding. I historien behandles temaer som folkeforføreren, venskab, mod og at turde tro på sig selv, selv om man står alene.

Jagten på løgnen. 143 sider. Illustreret i sort/hvid. 149 kr. Udkommet på forlaget Branner og Korch i 2001.

SOMMEREN 2015 blev ikke helt som forventet. Kom hjem efter ferie på Kreta den 19. juli, min far var på Rehabiliteringscenteret på Frederikssund Sygehus. Skal videre give en opfordring til jer alle fra ham: "Lad vær med at ryge, det forkorter måske dit liv med flere år og de sidste år er ikke sjove!"

​Ja, han havde KOL, og han kæmpede for hver eneste vejrtrækning de sidste par år, og nu var kroppen ved at opgive.
​Der blev brugt meget tid på sygehuset, og den tid der skulle have været brugt på at producere en masse grammatikker, blev brugt der i stedet for og lageret blev ikke så stort, som det plejer at være sidst i juli.

Den 27. juli kom han hjem, og mine mor, ene bror og jeg var ved ham konstant. Tirsdag den 29. juli sov han ind.
​Efterfølgende stod min bror og jeg for al det praktiske og han blev bisat den 7. august.
​Han var meget glad for at jeg i 2004 ville overtage hans firma og fortsætte med at producere hans grammatikker.

Min far var mine børns morfar og min mentor, og en masse andre kasketter havde han også. Han var en højt elsket folkeskolelærer, han var en iværksætter. Han var min mors elskede i 62 år (diamantbryllup skulle have været i år, den 23. december). Han havde en lune, der er sjældent set, og det mest empatiske menneske jeg har kendt. Han er savnet.

Firmaoplysninger

Bjerre Trykkeri og Forlag ApS

CVR: 13067791

​​​Ågade 1,​

​3600 Frederikssund

​Danmark

Kontaktinformation

Telefon:

Fax:

Bil:

47 31 26 65

47 31 26 2​0

40 51 37 70

Tilmeld dig nyhedsbrevet

​Vil du gerne modtage nyheder, info om bøgerne, nye titler og tilbud, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid framelde nyhedsbrevet igen.