Information til privatkunder​ - der bestiller bøger

​Privatkunder der køber bøger og kalendere skal altid betale forud.

Du skal stadig bruge bogbestillingsformularen, og vigtigt, husk at skrive DIN korrekte mailadresse nederst på formularen, så sender jeg dig pris og konto nr. pr. mail.
​Når du bestiller som privatperson, med levering på din skole, så er det vigtigt at du i referencefeltet skriver Privat

Typisk inden for et par dage får du en mail retur med pris, konto nr. m.v. Får du ikke det, kan der være to ting galt: Du har skrevet en forkert mailadresse på (og du fik så heller ingen kvittering i din mailboks straks du bestilte), eller din bestilling er skrevet så den ligner en bestilling til en skole, f.eks. med EAN-nummer og ikke Privat i referencefeltet.

Husk at udfylde rigtigt, skal der sendes til skolen, istedet for til din privatadressse, så skriv skolens navn i adressefeltet, for sender jeg til dit navn på skolens adresse, kommer pakken retur med "Ubekendt på adressen", og så skal du til at betale for forsendelsen igen.

Bemærk at, jeg gemmer ikke din bestilling i længere tid. Kommer din betaling ikke senest 10 dage efter at jeg har sendt dig oplysninger om pris og konto nr., så bliver den destrueret.

Forsendelsesomkostninger,
​med levering til din privatadresse:

incl. administrationsgebyr og moms: 

Post Nord, brev, op til 50g                 26,25

Post Nord, brev, 50-100g                  40,00

DAO Hjemmelevering (op til 250g)    57,50
​DAO Hjemmelevering (0,250-1 kg)   60,00 

DAO Pakkeshop (0,250-1 kg)            56,25

DAO Pakkeshop (1-2 kg)                     62,50

Levering til skolens adresse er lidt dyrere, da DAO ikke leverer til skoler.
​Læs også siden Info om bøgerne, der står flere oplysninger om de forskellige grammatikbøger, og priser på forsendelse med Post Nord.

Fortryder du efter at have modtaget bøgerne/kalenderne, kan du sende dem retur på egen regning. Du skal huske at vedlægge dit kontonr og fakturanummer (eller kopi af faktura), og jeg returnere bøgernes/kalendernes pris (forudsat de er pakket så de ikke har taget skade).

​Dog meget sjældent at jeg får bøger retur ;-)

​Hvis du har valgt ikke at have netbank, så gå ikke til kassen i banken og lav en overførsel, for det koster mig 40 kr i gebyr. Gør du det alligevel, så skal du huske at betale 40 kr. ekstra! Ring til mig hvis du ikke har Netbank.

Pakkelevering til private

De fleste pakker sendes med DAO og større pakker med Post Nord. Både Post Nord og DAO sender dig en sms ved levering.

Breve - kalendere med DAO

Breve er jo desværre tit længe undervejs, 5-10 dage er helt normalt med Post Nord! Men bestiller du kun en enkelt A4-kalender, vil du få den leveret i en DAO pakkeshop nær dig, med kun 4-5 dages leveringstid.

Bestiller du kun en A5 kalender eller 3-13 grammatikhæfter sendes der med DAO og din ordre lander i din postkasse efter 4-5 dage fra betaling, den vil typisk ankomme meget tidligt om morgenen.

​DAO sender en sms når brevet/pakken er hos dig eller i Pakkeshoppen. 

Pakkelevering på skolen

Vil du gerne have sendt din private bestilling (pakke) til skolen, så udfyld med skolens oplysninger (skolenavn og hele adresse) og dit navn, og i referencefeltet er det vigtigt at du skriver Privat. Fakturaen skrives til skolen med dit navn på og med oplysning om at den er betalt.

Hvis du glemmer at skrive Privat på din bestilling, sendes og faktureres der selvfølgelig til skolen.

FORKERT ADRESSE OPLYST
​Hvis du oplyser forkert adresse og pakken/brevet går retur, betales både returprisen og for ny fremsendelse. Oplyser du f.eks en skoles adresse, uden at oplyse om skolens navn, og der kun står dit navn på forsendelsen, vil den komme retur som ubekendt på adresse. Det samme sker hvis dit navn ikke står på postkassen.
​Sender selvfølgelig gerne igen, på din regning. Laver jeg fejlen, betaler jeg selvfølgelig, det er kun rimeligt.

Har du betalt og ikke modtaget

​​... så har du måske glemt at skrive dit navn på din betaling og så bliver din betaling nemt overset i første omgang, skriv dit navn i "Besked til modtager". Før og efter sommerferien er der typisk meget travlt, og lidt længere tid skal påregnes.

Hvis du bor i nærheden, kan du købe direkte fra forlaget/butikken. Ring helst inden på tlf. 47 31 26 65, jeg kan være ude af huset i løbet af dagen.

​Der betales kontant eller med MobilePay ved afhentning.

Firmaoplysninger

Bjerre Trykkeri og Forlag ApS

CVR: 13067791

​​​Jernbanegade 29A
​3600 Frederikssund
​​Danmark

Kontaktinformation

Telefon:

Mobiltlf.:

E-mail:​​​

Tilmeld dig nyhedsbreve

​Vil du gerne modtage nyheder, info om bøgerne, nye titler og tilbud, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid framelde nyhedsbrevet igen.​