Tryksager som digitaltryk eller offsettryk

Står du med en tryksag der kræver et professionelt touch? Hos Bjerre Trykkeri og Forlag ApS finder du et moderne trykkeri med mange års erfaring bag. Jeg udfører alle tryk- og printopgaver – alt fra de helt små opgaver, til de lidt større projekter.

Af tryksager tilbyder jeg digital print, digitaltryk, lasertryk og offsettryk af blandt andet:

Hvad er digitaltryk?

Digitaltryk, eller digital print, er et godt og billigt alternativ til offsettryk, især ved små oplag på under 1000 tryksager. Her er der ofte mulighed for lynhurtig dag-til-dag-levering. 

Opstartsomkostningerne er lave, og da de fleste opgaver ikke ligner hinanden, er der ingen priser at finde her på hjemmesiden. Jeg giver dog altid et godt tilbud med en fordelagtig pris, inden opgaven påbegyndes. De fleste faste kunder er holdt op med at spørge om priser, de siger blot "Print".

Ekspertise inden for digital print

Hos Bjerre Trykkeri og Forlag ApS tilbyder jeg ikke blot at stå for selve trykdelen af opgaven. Jeg har i mange år lavet foreningsblade m.v. helt fra bunden, så jeg klarer også snildt det grafiske arbejde, der ofte vil være forbundet med diverse tryksager. 

Du behøver blot at sende dine tekster, fotos, logo m.v. til mig, og det bedste af det hele er, at det ikke koster spidsen af en jetjager hos mig. 

Kontakt mig for flere informationer om tryksager

Ønsker du at høre mere om hvad jeg kan tilbyde inden for digitaltryk og digital print, eller ønsker du en konkret pris på din opgave, bør du ikke tøve med at kontakte mig. 

Du har også mulighed for at læse min guide her, hvori der kan findes nogle gode råd før trykstart.

Du kan ringe på telefon 47 31 26 65 eller sende en e-mail til lb@bjerretryk.dk. Jeg ringer dig op eller skriver retur, hvis jeg mangler oplysninger for at kunne regne prisen ud.

Firmaoplysninger

Bjerre Trykkeri og Forlag ApS

CVR: 13067791

​​​Kongeåvej 110, Foldingbro

6650 Brørup
​​Danmark

Kontaktinformation

Telefon:

Mobiltlf.:

E-mail:​​​

Tilmeld dig nyhedsbreve

​Vil du gerne modtage nyheder, info om bøgerne, nye titler og tilbud, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid framelde nyhedsbrevet igen.​