Tryksager som digitaltryk eller offsettryk

Står du med en tryksag der kræver et professionelt touch? Hos Bjerre Trykkeri og Forlag ApS finder du et moderne trykkeri med mange års erfaring bag. Jeg udfører alle tryk- og printopgaver – alt fra de helt små opgaver, til de lidt større projekter. Med beliggenhed midt i Frederikssund, har jeg også mange kunder fra det meste af Nordsjælland, Egedal, Halsnæs og omegn.

Af tryksager tilbyder jeg digital print, digitaltryk, lasertryk og offsettryk af blandt andet:

Hvad er digitaltryk?

Digitaltryk, eller digital print, er et godt og billigt alternativ til offsettryk, især ved små oplag på under 1000 tryksager. Her er der ofte mulighed for lynhurtig dag-til-dag-levering. 

Opstartsomkostningerne er lave, og da de fleste opgaver ikke ligner hinanden, er der ingen priser at finde her på hjemmesiden. Jeg giver dog altid et godt tilbud med en fordelagtig pris, inden opgaven påbegyndes.

Ekspertise inden for digital print

Hos Bjerre Trykkeri og Forlag ApS tilbyder jeg ikke blot at stå for selve trykdelen af opgaven. Jeg har i mange år lavet foreningsblade helt fra bunden, så jeg klarer også snildt det grafiske arbejde, der ofte vil være forbundet med diverse tryksager. Du behøver blot at sende dine tekster, fotos, logo m.v. til mig, og det bedste af det hele er, at det ikke koster spidsen af en jetjager hos mig. 

​For at sætte et foreningsblad op, koster opsætningen fra 75 kr. pr. A5 side, vi laver selvfølgelig en fast pris.

Kontakt mig for flere informationer om tryksager

Ønsker du at høre mere om hvad jeg kan tilbyde inden for digitaltryk og digital print, eller ønsker du en konkret pris på din opgave, bør du ikke tøve med at kontakte mig. 

Du har også mulighed for at læse min guide her, hvori der kan findes en masse gode råd før trykstart.

Du kan ringe på telefon 47 31 26 65 eller sende en e-mail til lb@bjerretryk.dk.

Lidt om genbrugspapir, miljøtillæg og hastetillæg
​Alt papir i Danmark genbruges til nyt papir, det bliver til nyt papir der kan trykkes på igen, noget bliver til toiletpapir, andet til avispapir m.v.

Mange trykkerier lægger et miljøgebyr på din faktura, typisk 1,5-3% oven i prisen, fordi de siger de bidrager til miljøet, men det gør vi faktisk alle sammen, uanset om vi vælger at lade kunde betale for noget som vi som trykkeri ikke betaler til!
​Jeg har så valgt ikke at lægge miljøtillæg til din pris. Hastetillæg gør jeg heller ikke brug af, men det er der mange andre der gør. Her hedder det blot god service, og det er helt gratis.

Firmaoplysninger

Bjerre Trykkeri og Forlag ApS

CVR: 13067791

​​​Ågade 1,​

​3600 Frederikssund

​Danmark

Kontaktinformation

Telefon:

Fax:

Bil:

47 31 26 65

47 31 26 2​0

40 51 37 70

Tilmeld dig nyhedsbrevet

​Vil du gerne modtage nyheder, info om bøgerne, nye titler og tilbud, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid framelde nyhedsbrevet igen.